Duet de llom de salmó i bacallà amb gírgoles

Ingredients

  • 2 lloms de bacallà de ració (congelats de la Sirena)
  • 2 lloms de salmó de ració (congelats de la Sirena)
  • 1 full rectangular de pasta de full
  • 1/2 Kg. de gírgoles
  • Mel
  • Pebre vermell picant
  • 2 Alls
  • Julivert
  • 1 Ou

2 racions

Utensilis

Wok

Elaboració

Estirem la pasta de full sobre el mateix paper de forn on va embolicat.
Col·loquem els quatre lloms al mig, intercalant un de bacallà i un de salmó un al costat de l'altre. Sobre el salmó hi posem una mica de pebre vermell i una mica de julivert tallat. Amb una cullereta, escampem sobre els lloms de bacallà una capa prima de mel.Afegim un rajolí d'oli per sobre.
Tanquem la pasta de full, per sobre els lloms, i per tots costats, procurant que quedi ben enganxat.
Amb la punta d'un ganivet, marquem sense arribar a tallar per sobre, fent quadrats.
Batem l'ou, i amb un pinzell de cuina pintem per sobre la pasta de full.
Escalfem el forn a 200 graus, sense ventilador i en posició =. Ho introduïm i ho deixem durant uns 15-18 minuts, fins que veiem que la pasta de full està ben dorada. Mentrestant, trossegem les gírgoles, i les fregim al Wok, afegint els dos alls trossejats i una mica de julivert. Es talla per la meitat procurant tallar transversalment els 4 lloms.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1404 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: