Gratinat de pollastre

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 motlle de 2 litres per enfornar
  • Mantega per al motlle
  • 800 g de patates bullides, pelades i ratllades amb el ratllador gruixut
  • 500 grams de pit de pollastre, tallat en cubs de 2,5 cm
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • Pebre acabat de moldre

Cobertura:

  • 1 dl i ½ de crema
  • 1 dl i ½ de llet
  • 2 ous
  • ½ culleradeta de sal
  • 2 cullerades de romaní finament picat
  • 1 gra d'all premsat,
  • Pebre acabat de moldre
  • Romaní per adornar

4 racions

Elaboració

Assaona el pollastre al teu gust.
Col·loca les patates ratllades junt amb els daus tallats a cubs en el motlle ben greixat.

Cobertura:

Mescla tots els ingredients, i aboca pel damunt de la barreja de patates.
Enforna en el forn preescalfat a 200 graus, i gratina durant 30 a 40 minuts
Retira i guarneix amb el romaní.
Serveix amb verdures al vapor o una bona amanida mixta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

835 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: