Calamarsets a la marinera amb patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un quilo de calamarsets petits
  • Tres patates pelades
  • Quatre alls aixafats
  • Quatre tomàquets vermells mitjans
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba
  • Un got de conyac
  • Un got de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa fonda amb tapa

Elaboració

Primerament netegem els calamarsets i els fiquem a la cassola juntament amb les potes i les ales.
Tot seguit, afegim els tomàquets tallats en quatre trossos, els alls aixafats,el llorer i la ceba tallana a juliana. Tot seguit, afegim: el got de conyac, el got de vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, ho remenem tot ben remenat, tapem la cassola i ho fiquem a foc mitjà fins que els calamarsets són mig cuits.
Seguidament, afegim les patates pelades i cascades a trossos regulars, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt estigui ben cuit, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1702 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: