Ceps saltats amb alls tendres

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de ceps frescos
  • 1 Manat d’alls tendres
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Netegem els ceps sense aigua, amb un drap humit, el cep és un bolet fácil de netejar. Partim a trossos els més grans.
Els salpebrem. Tallem a trossos petis els alls tendres.
En una paella amb una mica d’oli, hi posem els ceps amb els alls tendres. La paella tapada i el foc alt. Així, treuen ràpid l’aigua. Són entre 10 i 15 minuts. Passat aquest temps, destapem la paella, els provem de sal i els deixem coure fins que no hi hagi gens d’aigua, uns 5 minuts.
Ja es poden servir.

25min


Recepta de cuina de Ceps saltats amb alls tendres
Els ceps a mig coure.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1836 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: