Puré de patates a la carbonara

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Puré de patates en pols per a dues persones i en funció de les instruccions de l'envàs els ingredients necessaris
  • 2 cullerades de crema fresca
  • 2 cullerades d'aigua de l'aixeta
  • ½ dl de crema
  • 120 g de pernil de gall dindi
  • 200 g de pèsols
  • Una mica de cibulet
  • 1 gra d'all
  • 1 mica de sal
  • 1 mica de pebre

2 racions

Elaboració

Prepara el puré de patates d'acord amb les instruccions del fabricant.
Reserva el puré de patates en un lloc calent.
Talla el pernil de gall dindi a tires i salteja lleugerament en una paella.
Premsa el gra d’all a la paella i afegeix la crema fresca.
Afegeix els pèsols i remenar bé.
Agrega el ½ dl de crema i l'aigua de l'aixeta, assaona amb sal i pebre i cuina a foc lent durant 3 minuts.
Talla el cibulet i afegeix a la paella. Barreja bé el conjunt
En servir, col·loca el puré de patata al plat i amb un colleró fes un forat al mig del puré
Posa la salsa al forat i gaudeix immediatament del plat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: