Amanida de bacallà amb patates i olives d'Aragó amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre patates de mida gran
  • Vinagreta d'anxoves(la podeu trobar a les meves receptes)
  • Una safata de tomaquets cirerols(xerris)
  • 200 grams d'olives negres mortes d'Aragó
  • 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • Una ceba petita picolada
  • Aigua
  • Sal

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem les patates rentades i amb pell.
Quan ja són cuites, les pelem, les tallem a rodelles d'un dit de gruix i les fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, afegim les olives negres i els tomàquets tallats en dues meitats.
Tot seguit, esqueixem el bacallà ben dessalat i l'afegim en el bol juntament amb la ceba picolada.
A continuació, ho reguem amb força vinagreta d'anxoves que l'ahurem fet com explico a la meva recepta, ho remenem tot ben remenat, i repartim tots els ingredients de l'amanida en la safata de porcellana, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1367 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: