Truita de patata, ceba, pebrot verd i bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis ous batuts
  • Dues patates mitjanes
  • Una ceba picolada
  • 250 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Un pebrot verd

6 racions

Utensilis

Una paella gran
Un bol de vidre gran
Una safata rodona plana de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, pelem les patates i les tallem per fer truita. Fem el mateix amb la ceba i el pebrot. Seguidament, en una paella amb un rajolí d'oli, ho fregim tot plegat fins que veiem que és cuit. Seguidament, afegim el bacallà esmicolat, i ho afegim tot junt en el bol de vidre.
Tot seguit, batem els sis ous, afegim un polsim de sal i ho afegim en el bol amb la resta d'ingredients. A continuació, ho remenem tot ben remenat, fiquem un rajolí d'oli en una paella gran, aboquem tots els ingredients del bol i farem una truita amb el foc baix.
Anem remenant amb l'espatula de fusta perqué vagin cuallant tots els ingredients, i quan hagin cuallat d'una banda, girem la truita i la deixem coure de l'altra cara.
Quan la truita ja és cuita, la fiquem a la safata de porcellana i ja la podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2470 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: