Torrades de Tonyina

Ingredients

  • 3 branquetes d'api picades
  • 1 llauna de tonyina al natural de 250gs
  • 25 gs de ceba molt picada
  • 6 cullerades de maionesa
  • 6 llesques de pa de motlle

3 racions

Elaboració

Rentem i asequem l'api, despres el piquem i fem igualment amb la ceba. Després de bé escorreguda la tonyina la esmicolem bé .Barregem tot aixó amb la maionesa.
Untem les llesques de pa, de manera que quedi espés i ho posem al forn a gratinar.
El servim calent

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1675 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: