Amanida de ruca, bacallà esqueixat, cigrons menuts, tomàquet sec i olivada

Ingredients

  • 100 g de bacallà esqueixat i dessalat
  • 1 Bossa de ruca
  • 1 Pot de cigrons menuts casolans (100 g)
  • 1 Pot de tomaquèt sec
  • 1 Pot d’olives negres grosses
  • 1 Pot d’olivada negra
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Macerem el bacallà dessalat en oli d’oliva en una plata.
Agafem un motlle rodó i el posem sobre un plat i l’omplim.
Primer de base uns 100 g de cigrons menuts, a sobre hi posem el bacallà esqueixat que hem macerat, a continuació una mica de ruca i tomàquet sec amb un parell d’olives negres grosses. Desemmotllem i pels voltants del plat, hi posem 2 o 3 cullerades petites d’olivada.
Per sobre un raig d’oli d’oliva verge extra i una mica de sal.
es pot servir.

20min

Notes

Aconsello menjar-ho tot barrejat.


Recepta de cuina de Amanida de ruca, bacallà esqueixat, cigrons menuts, tomàquet sec i olivada
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Amanida de ruca, bacallà esqueixat, cigrons menuts, tomàquet sec i olivada
Detall del plat a mig menjar.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2016 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: