Amanida d'escarola amb tripa de bacallà i romesco

Ingredients

  • El meu romesco [Veure recepta]
  • 800 grams de tripa de bacallà
  • 200 grams d'olives farcides d'anxova
  • Aigua
  • Mitja ceba pelada
  • Una branca d'api
  • Una fulla de llorer
  • Una escarola de mida gran
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, dessalem la tripa de bacallà i un cop dessalada la fiquem en un cassó amb: aigua, el llorer, l'api i la ceba pelada. Fem que arrenqui el bull fins que la tripa és cuita, i la deixem refredar.
A continuació, netegem l'escarola i la fiquem en un bol de vidre gran. Tot seguit, afegim les olives farcides i la tripa de bacallà esmicolada amb l'ajud d'un ganivet, ho barregem amb una bona quantitat de romesco i ho fiquem en la safata de porcellana ben repartit i ja ho podrem servir a taula amb julivert picolat pel damunt.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1742 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: