Llobarro salvatge al forn amb patates

Ingredients

  • 6 Filets de llobarro salvatge
  • 3 Patates
  • 2 Cebes
  • 3 o 4 tomàquets pera (ben dolços)
  • Sal, pebre, sucre
  • Vi blanc per cuinar
  • Oli d'oliva i oli girasol

4 racions

Elaboració

Tallem les patates i les cebes a rodanxes ben fines, posem en una paella oli d'oliva i oli de girasol i les saltegem , quan quasi bé estan fetes, hi tirem un raig de vi blanc i deixem uns minuts perquè s'evapori l'alcohol. Ho passem a una safata de forn, hi afegim el tomàquet pelat i a rodanxes, a cada una hi fiquem un polsim de sal i un de sucre i al forn a 120º durant uns 15 minuts o fins que veiem que el tomàquet ja està mig desfet (indica que està cuit), ara és el moment de ficar-hi els filets del llobarro ja salpebrats i deixar uns 10 minuts. Llestos per servir!

35min


Recepta de cuina de Llobarro salvatge al forn amb patates
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: