Estofat de cérvol amb un toc de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de Carn de cérvol que el carnisser ens ha netejat i preparat a làmines.
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 Fulla de llorer
  • 1 Canonet de canyella
  • 1 Ceba
  • 2 Tomàquets madurs
  • 1 Copa de brandi
  • 1 Presa de xocolata negra
  • Farina
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Aigua

4 racions

Elaboració

En una cassola de fang, hi posem oli d’oliva, també la ceba amb la cabeça d’alls, el llorer i la canyella.
Ha de queda tot enrossit.
Hi afegim els tomàquets esclafats sense llavors i deixem que perdin tota l’aigua.
Salpebrem la carn i l’afegim a la cassola. Deixem que la carn perdi tota la seva aigua, remenant, de tant en tant.
Un cop tinguem la carn mig rostida i sense aigua, hi tirem un grapadet de la farina i el brandi. Ho remenem i ho cobrim d’aigua.
Ho deixem coure a mig foc unes 2 hores i 30 minuts, fins que la carn sigui tova.
Desfem la xocolata amb aigua calenta i l’afegim a la cassola, 5 minuts abans d’apagar el foc. Ja es pot servir.

2h 40min


Recepta de cuina de Estofat de cérvol amb un toc de xocolata
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2981 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: