Arròs fregit amb bolets

Ingredients

  • 4 cebes tendres
  • 150 grams de fongs per exemple, xampinyons, xiitake, etc.
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 600 grams d'arròs cuit
  • 2 ous
  • 1 culleradeta de curri suau
  • Sal i pebre
  • Salsa de soja al gust

4 racions

Elaboració

Renta i prepara les cebes tendres.
Tallar les cebes en cèrcols fins.
Neteja els bolets i talla en trossos petits.
Calenta l'oli en una paella antiadherent.
Fregeix l'arròs durant uns 5 minuts.
Agrega les cebes tendres i els fongs i cuina durant uns 2 minuts.
Bat els ous en un recipient.
Aboca sobre l'arròs i barreja bé.
Salteja, aproximadament durant uns 2 minuts.
Assaona amb el curri, la sal, el pebre i la salsa de soja.
Acompanya amb una bona amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2173 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: