Romesco de bacallà fred

Ingredients

  • 500 g. fesols bullits
  • 400 g. bacallà remullat i esqueixat
  • 150 g. d'olives

Salsa:

  • 5 alls escalivats
  • 2 tomaques madurs escalivats
  • 1 galeta maria
  • Una cullerada de polpa de pebrot de romesco
  • Un tros de bitxo
  • 200 g. ametlles torrades
  • Oli, sal i vinagre

6 racions

Utensilis

Ens caldrà una batedora per la salsa.

Elaboració

En una safata es fa un llit de fesols, es cobreix amb el bacallà esqueixat i es rega tot amb la salsa.
Al damunt s'hi posen les olives.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1945 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: