Sonsos fregits

Ingredients

  • 350 g de Sonsos molt frescos
  • Oli d’oliva verge extra
  • Farina (especial pre fregir peix)
  • Sal

2 racions

Elaboració

Netegem els sonsos i els sequem bé amb paper absorbent, el salem i l’enfarinem. En una paella, hi posem oli d’oliva verge extra abundant, perquè ens cobreixi bé el peix. Quant l’oli està ben roent, hi anem tirant el peix mica en mica i el deixem fregir sense tocar-lo . Quan estigui fregit del tot, depèn del tamany del peix, tampoc cal fregir-lo massa perquè no ens quedi sec, el retirem amb una escumadora i el posem al damunt de paper absorbent abans de servir-lo.

20min


Recepta de cuina de Sonsos fregits
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: