Rotllo de salmó amb espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grams de salmó fumat,
  • 450 grams d'espinacs a la crema
  • 200 grams de Gouda, jove
  • 300 grams de Crema fresca
  • 2 ous

8 racions

Elaboració

Descongela els espinacs i barreja amb els ous batuts.
Estén la barreja en la safata folrada amb paper de forn i escampa-hi el formatge ratllat per tota la superfície.
Enforna el conjunt i cuina durant uns 30 minuts a 200 graus, o fins que el formatge prengui un color marró.
Amb altres formatges, el temps pot variar.
Deixa refredar completament i després cobreix amb la crema fresca i escampa pel damunt les rodanxes de salmó a rodanxes fines.
Després don forma de rotllo ben atapeït i embolica fermament amb paper d'alumini.
Reserva el rotllo, durant almenys 5 hores a la nevera, i serveix.
Serveix amb baguet i una bona amanida d'enciam, assaonada amb salsa de vinagre balsàmic blanc, ceba finament picada, oli d'oliva i mostassa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2182 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: