Cuetes de rap sobre màrfega de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis cuetes de rap de ració congelades (aproximadament de 150-200 grams cadascuna)
  • Sis porros
  • Dos pebrots verds
  • Dos pebrots vermells
  • Dues cebes tendres
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Sis patates mitjanes
  • Julivert picolat

6 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata refrectaria fonda
Una safata metal·lica plana
Una espàtula plana metal·lica
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, salpebrem les cuetes, les fiquem a la safata plana, amb un raig de vi blanc i un raig d'oli d'oliva i les blanquegem en el forn a 180º, uns set minuts i les reservem.
Seguidament en una paella amb oli d'oliva, fregim les patates tallades a rodanxes primes i tot seguit les reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva a foc mitjà, fregim : els porros, les cebes tendres, i els pebrots verd i vermell, tot tallat a juliana molt fina fins que tot plegat és ben cuit.
Seguidament, fiquem una capa de patates en el fons de la safata refractaria, seguida d'una capa de verduretes. Tot seguit, fiquem les cuetes de rap, les acabem de cobrir amb una capa de verduretes, les enfornem cinc minuts més, i ja ho podrem treure-ho a taula espolsat amb força julivert picolat, amb un plat de fusta a sota, per tal de no cremarla taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

922 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: