Arròs bullit amb ou escalfat

Ingredients

  • Per una persona 100grs d'arròs-2 ous-Un pols de sal-Dos grans d'all-Unes gotes d'oli d'oliva-

1 racions

Utensilis

Dos cassons i una mica d'imagnaciò.

Elaboració

Posem un casso al foc amb aigua a bullir, amb un pols de sal , dos grans d'all pelats i unes gotes d'oli d'oliva. Mentrestant bull l'aigua , posem una altra casso al foc amb aigua a bullir. Un cop bull l'aigua del primer casso i tirem l'arròs . Deixem que bulli uns vint minuts i escorrem l'arròs i el posem en un plat. A l'altra casso , quan arrenqui el bull , baixem el foc i trenquem un ou i el tirem amb compte al casso , veurem que es fa com una bola amb el rovell i la clara, ha d'estar molt poc , uns instants i el traiem i el posem a sobre de l'arròs bullit , repetim operació amb l'altre ou . Un cop això emplatat, servim i trenquem els ous amb la forquilla i barregem be amb l'arròs, es prou bo.

45min

Notes

Conssel perquè surti be el plat. L'aigua d'escaldar els ous no ha de ser mai bullint quan tirem els ous.Nomès es tracta d'escaldar.


Recepta de cuina de Arròs bullit amb ou escalfat
El plat acabat. abiam que m´en dieu.
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5571 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: