Pasta gratinada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de pasta, per exemple macarrons
  • Sal
  • 200 grams de formatge, per exemple appenzell o tilsiter
  • 30 grams de galetes salades
  • 3 branquetes de julivert
  • 1 cullerada i ½ de cebes rostides
  • 180 grams de crema per cuina
  • 2 ous
  • Pebre acabat de moldre.

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Cuina la pasta al dente, simplement en aigua amb sal.
Ratlla el formatge amb el ratllador gruixut.
Aixafa les galetes.
Pica el julivert ben fi, i barreja amb les galetes i les cebes. Escorre la pasta, i torna a la paella.
Bat els ous amb la crema, la sal i el pebre i assaona amb sal i pebre.
Agrega una mica de formatge i una mica de galetes a la pasta. Barreja bé, i aboca en un motlle greixat, per coure al forn.
Escampa la resta de la barreja de galeta, julivert i ceba, pel damunt.
Col·loca la safata a la part superior del forn, i gratina durant uns 10 a 15 minuts. Per aquesta amanida encaixa.
Aquest plat l'acompanya molt bé, una bona amanida mixta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1505 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: