Rèmol amb romesco i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre talls de rèmol d'uns 300 grams cadascun (aproximadament)
  • Romesco (el trobareu a les meves receptes)
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • Un got de conyac
  • Sal
  • Julivert picolat
  • Pebre negre en pols
  • 400 grams de mongetes del ganxet cuites

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica gran
Uns estalvis
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament en una cassola marinera, fiquem un got de conyac, el calentem i l'encenem.
Seguidament, afegim quatre cullerots de romesco i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim el fumet de peix i seguim remenant.
Deixem que arrenqui el bull durant uns dotze minuts, i tot seguit afegim els talls de rèmol salpebrats i deixem que coguin fins que estiguin cuits al nostre gust.
Tot seguit afegim les mongetes, i amb l'ajud de les nanses donem unes sacsejades i deixem que cogui tot el conjunt uns dotze minuts més, ho espolsem amb el julivert picolat, i ja ho podrem treure a taula amb uns estalvis a sota, per no cremar les estovalles.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1183 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: