Galta de vedella guisada al porto amb encenalls de mousse de foie

Ingredients

  • 2 o 3 Galtes de vedella desossades i netes
  • 1 Ceba
  • 1 Porro
  • 1 Pastanaga
  • 2 Dents d’all
  • 1 Fulla de llorer
  • 40 cl de vi de porto
  • 1 Litre de brou de vedella
  • Oli d'oliva, sal i pebre
  • Encenalls de mousse de foie (foie micuit de llauna)

3 racions

Elaboració

Polim bé les galtes. Les salpebrem i les rossegem en una cassola amb oli d'oliva, uns 8 minuts, fins que quedin daurades).
Piquem la ceba, el porro, la pastanaga i els alls, ho posem en una cassola, a sofregir amb oli d'oliva juntament amb una fulla de llorer.
Quan les verdures/hortalisses estiguin ofegades, hi afegim les galtes de vedella i ho deixem coure un moment.
Seguidament hi posem el vi de porto i ho deixem reduir més o menys fins a la meitat.
Hi afegim brou de carn que ho cobreixi i ho deixem coure a foc mig fins que les galtes siguin ben cuites, ben meloses, unes 3 hores. Si es redueix molt el líquid hi podem afegir aigua o brou.
Quan ja estiguin cuites, passem la salsa per la batedora i seguidament pel colador xinès.
Posem la salsa ja colada en una olla i hi afegim les galtes. Ho podem tenir així fins al moment de menjar; només caldrà escalfar-ho.
Per acompanyar la galta, hi posem uns encenalls de mouse de foie que amb l’escalfor, es desfaran però li donen un gust especial.

3h 20min


Recepta de cuina de Galta de vedella guisada al porto amb encenalls de mousse de foie
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3668 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Com fas els encenalls de mousse???

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: