Galetes de patata i formatge gratinades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 full de paper de forn
  • 3 patates cuites amb closca (aproximadament 500 grams, pelades) i tallades a rodanxes gruixudes d'1 a 2 cm
  • Sal
  • Pebre vermell.

Farciment:

  • 100 grams de formatge Gruyère
  • 4 cullerades de pa ratllat
  • 2 cullerades d'herbes barrejades, per exemple: julivert i cibulet, finament picat
  • 1 pebrot vermell, sense llavors, tallat en trossos petits
  • 2 ous
  • 3 cullerades de nata líquida
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre.

3 racions

Elaboració

Pela les patates i talla rodanxes gruixudes, sala i escampa pebre vermell per sobre.
Col·loca les rodanxes de patata a la safata coberta amb paper de forn.

Farciment:

Barreja tots els ingredients, i assaona al gust amb sal i pebre.
Unta el farciment, sobre cada rodanxa de patata.
Col·loca la safata al mix del forn, preescalfat a 220 graus i gratina de 8 a 10 minuts.
Serveix amb verdures o una bona amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1431 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: