Bacallà amb samfaina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 g de Llom de bacallà
  • 1 Carbassó
  • 1 Albergínia
  • 1 Ceba
  • 1 Pebrot vermell
  • 1 Pebrot verd
  • 500 g de tomàquet
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Farina

4 racions

Elaboració

Preparem les hortalisses. Pelem i tallem la ceba a quadradets. Rentem el pebrot vermell i el verd i el trossegem de la mateixa manera. Rentem l’albergínia i el carbassó, els tallem a quadradets. Ho salem tot. Finalment, pelem i triturem els tomàquets.
Escorrem el bacallà, que teníem en remull, li traiem les espines, l’arrabossem amb farina i el fregim lleugerament.
Seguidament, el passem a una cassola de fang. Sofregim la ceba a la paella on hem fregit el bacallà i, una vegada estigui tova, hi afegim els pebrots, el carbassó i l’albergínia, aquests dos darrers escorreguts prèviament. Ho sofregim a foc lent, i finalment hi afegim el tomàquet. Ho Deixem coure 15 min, i en un cop acabat, hi posem el bacallà i ho deixem coure una estona més. Ho provem i, si cal, rectifiquem de sal.

1h


Recepta de cuina de Bacallà amb samfaina
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3542 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: