Amanida de figues amb pernil ibèric, enciam i coulis de fruits vermells

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Entre 16 i 20 figues, varietat Coll de Dama o altres
  • Un enciam
  • 120 g de pernil ibèric de gla

Pel coulis de fruits vermells:

  • 250 g de fruits vermells (els que trobeu al mercat: móres, gerds, groselles,…)
  • 60 g de sucre
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Netegem bé l’enciam i el tallem no massa petit. Pelem les figues i les partim per la meitat. Tallem el pernil, si els talls són gran

Del coulis de fruits vermells:

- Posem els fruits vermells i el sucre (i si cal una mica d'aigua) en un cassó i ho portem a ebullició.
- Ho deixem refredar, ho triturem i ho passem pel colador xinès.
- Ho reservem fins al moment de servir.

Per acabar el plat:

En un bol gran hi posem barrejat, l’enciam, les figues , el pernil i hi tirem per sobre una mica del suc del coulis de fruits vermells. Ja es pot servir l’amanida.

25min


Recepta de cuina de Amanida de figues amb pernil ibèric, enciam i coulis de fruits vermells
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: