Bacallà fresc a la papillot amb salsa de vermut blanc

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres porros
  • Dues pastanagues
  • La part blanca d'una branca d'api
  • Quatre trossos de bacallà fresc de 200 grams cadascun (aproximadament)
  • Salsa de vermut blanc [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans grans de porcellana blanca
Quatre fulls de paper d'alumini d'un pam quadrat
Una paella gran
Paper de cuina
Unes tisores
Una planxa

Elaboració

Primerament, en una paella amb un rajolí d'oli, sofregim : la pastanaga, l'api, i els porros, tot tallat a juliana ben fina i salpebrats.
Un cop ben cuits, els reservem.
A continuació, en una planxa ben calenta, marquem els talls de bacallà dos minuts per cada banda i els reservem.
Seguidament, fem la salsa de vermut blanc com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, agafem els quatre fulls de paper d'alumini, fiquem un tall de bacallà en el centre de cadascun amb la pell a sota, els hi afegim un rajolí d'oli i un rajolí de vi blanc, els cobrim amb una mica de les verdures fetes juliana, i tanquem el paper d'alumini tot fent una bossa hemètica, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que s'infla la bossa cosa que voldrà dir que el bacallà ja és a punt de cuit.
Ja per acabar el plat, amb l'ajud d'unes tisores farem una finestra ben gran en el paper d'alumini, i ho cobrirem pel damunt amb la salsa de vermut blanc i ja ho podrem servir a taula cadascun en el seu plat.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1900 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: