Rovellons d'Arenys de Munt amb all i julivert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns 30 rovellons, d'Arenys de Munt, entre mitjans i petits.
  • 2 Dents d'all
  • Unes branquetes de julivert
  • Sal i oli d’oliva

2 racions

Elaboració

Netegem els rovellons amb ajuda d’un drap humit per retirar la terra que puguin tenir i també, bufant. Posem a escalfar una paella amb un raig d’oli d’oliva a foc mitjà-alt. Quan estigui calent, incorporem els rovellons i els deixem cuinar 2 minuts. Passat aquest temps, els donem la volta i tirem l’all i el julivert picats. Salem al gust i deixem cuinar uns 2 minuts més. El temps de cocció , és relatiu, si porten molta aigua, es necessita més temps, en aquest cas, portaven molt poca aigua. Servim immediatament.

20min


Recepta de cuina de Rovellons d'Arenys de Munt amb all i julivert
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3704 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: