Copa Romanoff

Ingredients

  • 1 llima
  • 750 grams de maduixes, poden ser congelades
  • 4 cullerades de sucre glaç
  • 1 dl de crema
  • 8 petites boles de gelat de vainilla
  • 2 branquetes de menta

4 racions

Elaboració

Ratlla finament la pell de la llima.
Prem la llima i reserva el suc.
Barreja el sucre glaç amb un terç de les maduixes i fes un puré junt amb la pell de la llima i el seu suc.
Talla en meitats o en quarts, segon la mida, la resta de maduixes.
Barreja les maduixes tallades amb el puré
Bat la crema a punt de neu.
Posa les maduixes amb el gelat de vainilla en gots i decora amb la nata i unes folles de menta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1463 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: