Maguro tàrtar (de tonyina) amb salsa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Pel tàrtar:

  • 150 g de tonyina per persona
  • Un rovell d’ou
  • Cibulet
  • Alga nori

Per la salsa:

  • Una tassa de soja
  • 75 g de sucre
  • Un dent d’all
  • Una ceba tendrá
  • Una mica de pera
  • Uns quants pinyons
  • Oli de sèsam
  • Sal gruixuda

1 racions

Elaboració

Elaboració del tàrtar:

Amb un ganivet molt afilat, tallem a trossos no massa petits la tonyina. Fem com muntanyes amb un motlle i sobre la tonyina, hi posem el rovell d’ou amb una mica de sal gruixuda. També hi posem per sobre, cibulet picat ben fi i l’alga nori (previament torrada), ratllada.

Elaboració de la salsa:

Piquem el més fi posible tots els ingredients que es poden picar. Els afegim a la soja. Ho remenem bé i la servim amb el tàrtar.

30min


Recepta de cuina de Maguro tàrtar (de tonyina) amb salsa
En el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: