Cabrit estofat amb col-i-flor

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de cabrit tallat a trossos regulars
  • Un tròs de fetge del cabrit
  • Una col-i-flor petita
  • Llard
  • Dues nyores fregides
  • Una ceba picolada
  • Sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
  • Un got de vi ranci
  • Julivert picolat
  • Pa fregit
  • Ametlles torrades
  • Nous pelades
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Aigua
  • Dos alls pelats
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Un cassó gran
Un colador fí
Una paella petita

Elaboració

Primerament, tallem la col-i-flor en botonets i els bullim en un cassó amb aigua i sal, fins que són cuits al "dente", i els reservem amb el suc de la cocció colat.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, fregim: un tròs de fetge del cabrit, uns trossos de pa i les nyores. Seguidament, afegim: dos alls pelats, les ametlles torrades, les nous pelades i una mica del suc de coure la col-i-flor, ho fiquem en un pot fondo, i amb l'ajud de la batedora elèctrica fem una picada i la reservem.
Tot seguit, agafem els trossos de cabrit, els salpebrem i els sofregim amb una mica de llard en la cassola de terrissa, juntament amb una ceba picolada i dues fulles de llorer.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim: dos cullerots de sofregit, un got de vi ranci, i deixem que redueixi.
Seguidament, cobrim el cabrit amb el brou de coure la col-i-flor, fiquem el foc baix, i deixem que cogui fins que el cabrit ja sigui cuit.
Tot seguit, afegim la picada i la col-i-flor, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1390 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: