Escamarlans, gambes i escopinyes d’Arenys a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 Escamarlans vius de la platja d’Arenys
  • 6 Gambes fresques de la platja d’Arenys
  • 20 Escopinyes fresques
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Agafem una planxa elèctrica gran. Deixem que s’escalfi bé. Posem sal a la base de la planxa. No cal netejar cap ingredient. Posem sobre la sal de la planxa, els escamarlans, gambes i escopinyes, amb un rajolí d’oli per sobre. Deixem coure màxim 5 minuts, anant girant els escamarlans i gambes. Els escamarlans, els he triat am ous, quan són crus són negres, cuits han de quedar vermellosos. Amb els 5 minuts, és suficient perquè s’obrin les escopinyes i els escamarlans i gambes quedin cuits, però no massa. Ja es pot servir.

10min


Recepta de cuina de Escamarlans, gambes i escopinyes d’Arenys a la planxa
Escamarlans i gambes en procés de cocció.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Escamarlans, gambes i escopinyes d’Arenys a la planxa
Les escopinyes en procés de cocció.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Escamarlans, gambes i escopinyes d’Arenys a la planxa
Les escopinyes per degustar.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Escamarlans, gambes i escopinyes d’Arenys a la planxa
Els escamarlans i gambes per degustar.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2016 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: