Fesols de Santa Pau amb salsitxes i bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 360 g de fesols de Santa Pau cuits i, comprats en una tenda especialitzada en coure llegums i que ens donin una mica de caldo de la cocció
  • 3 Dents d’all i una mica de julivert, per fer una picada senzilla
  • 6 Salsitxes
  • 1 Pot de bolets variats de conserva casolana
  • Sal i pebre negre mòl
  • Oli d’oliva verge

4 racions

Elaboració

Tallem les salsitxes a rodanxes. En una paella, hi posem una mica d’oli i les salsitxes salpebrades, les saltegem uns 10 minuts màxim i les reservem. En la mateixa paella, saltem els bolets amb una mica de sal,uns 5 minuts, i els reservem. En un morter, hi posem els alls pelats amb una mica de julivert ben picat, i ho piquem tot bé. Hi afegim una mica del caldo de coure els fesols i ho acabem de picar perquè quedi molt fí. Ho passem per colador xinès i ho reservem. Per acabar, en una cassola, amb una mica d’oli, hi posem tots els ingredients: fesols, salsitxes, bolets i la picada d’all i julivert. Deixem coure un 15 minuts, hi ho anem remenant. Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Fesols de Santa Pau amb salsitxes i bolets
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1901 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: