Gratinat de bacallà amb patates

Ingredients

  • 600 gr. de bacallà dessalat
  • 500 gr. de patates
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 2 cebes
  • 2 rovells d'ou
  • 1 got de salsa beixamel
  • 4 cullerades de formatge Emmental ratllat
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Coure el bacallà en aigua bullint durant 5 minuts a foc suau. Pelar les patates i tallarles a dauets. Fregir-les en una paella amb oli, sense que s'arribin a daurar. Deixar-les escórrer sobre paper de cuina.
Tallar les cebes en juliana i ofegar lleugerament amb 3 cullerades d'oli. Netejar el bacallà de pell i espines i esmicolar. Barrejar el bacallà amb les patates i la ceba, salpebrar i extendre la barreja en un recipient que pugui anar al forn.
En un bol, barrejar la salsa beixamel amb els rovells batuts i 2 cullerades de formatge ratllat. Abocar sobre la barreja de bacallà i patates i empolvorar amb la resta de formatge ratllat. Posar al forn, preescalfat a 200°C, i coure durant uns 15 minuts, fins que es vegi daurat.

1h 30min

Notes

Si es vol un emplatat més maco, es pot gratinar ja col·locat en tarrines individuals.

Per


Recepta de cuina de Gratinat de bacallà amb patates
Gratinat de bacallà amb patates.
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: