Amanida de favetes confitades, anxoves, tomàquet, fulls verds i formatge de cabra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bossa de mezclum (escarola, enciams diferents,...)
  • 3 Rodanxes de formatge de cabra
  • 1 Llauna d'anxoves del Cantàbric
  • 1 Pot de favetes confitades casolanes
  • 2 Tomàquets mitjans
  • Sal
  • Oli d'oliva

3 racions

Elaboració

Rentem la bossa de mezclum amb una mica d'aigua (normalment, ja ve neta però millor). Rentem i tallem els tomàquets. Obrim el pot de favetes i la llauna d'anxoves i escorrem l'oli en un colador. Ho reservem.
En una planxa amb un rajolí d'oli, quan la planxa està ben calenta, donem un toc de calor, al formatge (30 segons per costat o menys, visualment es veu). Fem el mateix amb les favetes. Ja podem montar el plat, de base els fulls verds i pel mig les favetes amb 3 o 4 filets d'anxoves per persona, el tomàquet i sobre de tot la rodanxe de formatge de cabra per persona . Una mica de sal i un raig d'oli d'oliva. Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Amanida de favetes confitades, anxoves, tomàquet, fulls verds i formatge de cabra
Amanida de favetes confitades, anxoves, tomàquet, fulls verds i formatge de cabra.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3478 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: