Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta


Receptes.cat > > Llibres > L'Editorial Cossetània rep...

L'Editorial Cossetània rep dos guardons dels Gourmand Cookbook Awards 2010 als millors llibres de cuina en català

Les obres guanyadores de cada llengua ara opten als premis a nivell mundial

Cossetània Edicions ha rebut dos guardons dels Gourmand Cookbook Awards 2010 per als que s’han considerat els millors llibres de cuina en català de la seva categoria. Les dues obres ara passen a ser finalistes dels premis a nivell mundial de la seva modalitat.

Els reconeixement que han rebut els llibres de Cossetània s’ha dirigit a obres de les divereses col·leccions que l’editorial dedica a la cuina:

La Riera. Orígens i secrets de la família. Les receptes del restaurant, s’ha considerat el millor llibre de cuina publicat en català en la categoria Autors i xefs - Televisió.

Melmelades casolanes. 80 receptes que surten bé, de Núria Duran i Montserrat Roig, s’ha endut el guardó en la categoria de Monografies.

Aquest any hi ha 154 països que participen en els Gourmand Cookbook Awards (www.cookbookfair.com). A partir d’ara, els guanyadors en cada llengua competeixen amb els guanyadors de la mateixa categoria en les altres llengües, per ser escollits els millors llibres de cuina del món. Els guanyadors mundials de cada categoria es donaran a conèixer entre el 3 i el 6 de març de 2011, durant la Fira de Llibre de Cuina de París.




Vols rebre cada dia al teu mail noves receptes de cuina?
Vols publicar les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana.

        Registra't