Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Una cuina refrescant, amb els productes de l'hort. Plats lleugers per menjar freds.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació estiu.

Calamars de potera amb la seva tinta

Calamars de potera amb la seva tinta

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 20 min.
Recepta per
Estació:    

Tagliatele amb cherrys i gorgonzola

Tagliatele amb cherrys i gorgonzola

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Croquetes de pit de pollastre fàcils

Croquetes de pit de pollastre fàcils

Categoria: Carns
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 45 min.
Estació:        

Salsa de llimona amb tàperes

Categoria: Salses
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Crema de cogombre, per els que no esl agrada el cogombre

Categoria: Sopes i cremes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:    

Amanida de llenties

Amanida de llenties

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:  

Amanida de marisc, fonoll i llima

Amanida de marisc, fonoll i llima

Categoria: Amanides i plats freds
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Salmó fumat amb taperes i olives

Salmó fumat amb taperes i olives

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 15 min.
Estació:        

Broquetes de plàtan, bacó, i botifarra negra de perol

Broquetes de plàtan, bacó, i botifarra negra de perol

Categoria: Altres
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 45 min.
Estació:        

Lluç a la Romana, amb patates palla

Lluç a la Romana, amb patates palla

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

1 2 3