Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Amb els bolets com a protagonistes en els acompanyaments dels plats.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació tardor.

Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons

Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:      

Musclos en escabetx

Musclos en escabetx

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Mojito

Mojito

Categoria: Begudes
Dificultat: Fàcil
Estació:        

Calamars farcit

Calamars farcit

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Alta
Temps d'elaboració: 180 min.
Estació:    

Raviolis de carabassó

Raviolis de carabassó

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 45 min.
Recepta per
Estació:        

Llobarro en escabetx, amb mongetes del ganxet saltades amb llardons

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

Conill a la madrilenya

Conill a la madrilenya

Categoria: Carns
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:      

Pastis de bacallà amb salsa rosa i amanida d'escarola

Pastis de bacallà amb salsa rosa i amanida d'escarola

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 120 min.
Recepta per
Estació:      

Conill a les herbes amb poma

Conill a les herbes amb poma

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Estació:      

Amanida de figues

Amanida de figues

Categoria: Amanides i plats freds
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 15 min.

1 2 3