Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Amb els bolets com a protagonistes en els acompanyaments dels plats.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació tardor.

Calamars de potera amb la seva tinta

Calamars de potera amb la seva tinta

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 20 min.
Recepta per
Estació:    

Tagliatele amb cherrys i gorgonzola

Tagliatele amb cherrys i gorgonzola

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Croquetes de pit de pollastre fàcils

Croquetes de pit de pollastre fàcils

Categoria: Carns
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 45 min.
Estació:        

Salsa de llimona amb tàperes

Categoria: Salses
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Amanida de marisc, fonoll i llima

Amanida de marisc, fonoll i llima

Categoria: Amanides i plats freds
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Salmó fumat amb taperes i olives

Salmó fumat amb taperes i olives

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 15 min.
Estació:        

Broquetes de plàtan, bacó, i botifarra negra de perol

Broquetes de plàtan, bacó, i botifarra negra de perol

Categoria: Altres
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 45 min.
Estació:        

Lluç a la Romana, amb patates palla

Lluç a la Romana, amb patates palla

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Favetes i popets, ofegats amb allioli

Favetes i popets, ofegats amb allioli

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

Cassoleta de mandonguilles, i menuts de pollastre

Cassoleta de mandonguilles, i menuts de pollastre

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

1 2 3