Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Amb els bolets com a protagonistes en els acompanyaments dels plats.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació tardor.

Llenties amb verdures

Llenties amb verdures

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:    

Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades

Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Arròs mar i muntanya amb peus de porc, sípia i cloïsses

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 150 min.
Recepta per
Estació:        

Estofat de coliflor amb botifarra

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 50 min.
Recepta per
Estació:        

Mar i muntanya d'espaguetis negres (en italià spaghetti nero di sepia) amb sípia i botifarra crua

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

Farcellets de col farcits de samfaina, amb salsa de piquillos

Farcellets de col farcits de samfaina, amb salsa de piquillos

Categoria: Llegums i verdures
Temps d'elaboració: 120 min.
Estació:        

Truita d'albergínia i tonyina

Categoria: Ous i làctics
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Arròs amb llet, integral i vegà

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Estació:        

Estofat de xai amb botifarra negra, botifarra crua, pastanaga i escalunyes

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 180 min.
Estació:        

Lasanya de carn i bolets

Lasanya de carn i bolets

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

1 2 3