Amanida d'escarola amb fruits de tardor i vinagreta de taronja amb porradell

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vinagreta de taronja amb porradell(la trobareu a les meves receptes)
  • Una escarola de mida grossa
  • Una magrana
  • Tres mandarines
  • 400 grams de codonyat
  • 200 grams de nous pelades

4 racions

Utensilis

Un atuell de plàstic gran
Un bol de vidre mitjà
Una mà de morter
Una batedora elèctrica
Un batedor de varetes
Una safata rectangular(gran) de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, netegem l'escarola a raig d'aixeta, la tallem en trossos menuts i la fiquem en l'atuell de plàstic. Seguidament, tallem la magrana en dues meitats, la piquem amb la mà de morter per desgranar-la i fiquem els grans en l'atuell juntament amb l'escarola.
A continuació, pelem les mandarines, els hi desfem els grills i els afegim a l'atuell juntament amb les nous pelades.
Tot seguit, tallem el codonyat en quadrets menuts, els fiquem amb el conjunt de l'amanida, i ho remenem tot plegat.
A part, fem la vinagreta de taronja com explico a la meva recepta, en fiquem un bon raig a l'atuell, ho remenem tot ben remenat, ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3963 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: