Patates d'Olot

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya - Olot
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • ½ Kg de Carn magra de porc
  • 120 g de Carn de vedella
  • 1 Ceba
  • 1 Tomàquet madur
  • ½ Litre de Brou de carn
  • Sal i pebre
  • 6 Patates mitjanes
  • ½ Litre de llet
  • 50 g de Farina
  • 400 g de Bolets variats
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

Tallem la carn a daus, la condimentem amb sal i pebre i la rostim al forn.
Fem un sofregit amb la ceba tallada ben menuda i el tomàquet ratllat.
Afegim la carn rostida al sofregit i el deixem coure durant uns minuts.
Fem una beixamel amb la llet i la farina, l’afegim a la carn i ho triturem tot. Pelem i tallem les patates a rodelles de dos o tres mil.límetres, aproximadament. Les coem amb oli abundant a 160 graus.
No han de quedar rosses, sinó simplement toves.
Les farcim amb la carn picada i premem les vores. Les passem per ou batut i, finalment, les fregim amb oli roent.
Saltem, en una paella els bolets, com acompanyament.

40min


Recepta de cuina de Patates d'Olot

En el plat per degustar-les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!