Patates d'Olot
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya - Olot
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- ½ Kg de Carn magra de porc
- 120 g de Carn de vedella
- 1 Ceba
- 1 Tomàquet madur
- ½ Litre de Brou de carn
- Sal i pebre
- 6 Patates mitjanes
- ½ Litre de llet
- 50 g de Farina
- 400 g de Bolets variats
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Tallem la carn a daus, la condimentem amb sal i pebre i la rostim al forn.
Fem un sofregit amb la ceba tallada ben menuda i el tomàquet ratllat.
Afegim la carn rostida al sofregit i el deixem coure durant uns minuts.
Fem una beixamel amb la llet i la farina, l’afegim a la carn i ho triturem tot. Pelem i tallem les patates a rodelles de dos o tres mil.límetres, aproximadament. Les coem amb oli abundant a 160 graus.
No han de quedar rosses, sinó simplement toves.
Les farcim amb la carn picada i premem les vores. Les passem per ou batut i, finalment, les fregim amb oli roent.
Saltem, en una paella els bolets, com acompanyament.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1903 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies