Patates d'Olot

Categoria:
Recepta per
Origen: Espanya → Catalunya - Olot
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • ½ Kg de Carn magra de porc
  • 120 g de Carn de vedella
  • 1 Ceba
  • 1 TomĂ quet madur
  • ½ Litre de Brou de carn
  • Sal i pebre
  • 6 Patates mitjanes
  • ½ Litre de llet
  • 50 g de Farina
  • 400 g de Bolets variats
  • Oli d’oliva

4 racions

ElaboraciĂł

Tallem la carn a daus, la condimentem amb sal i pebre i la rostim al forn.
Fem un sofregit amb la ceba tallada ben menuda i el tomĂ quet ratllat.
Afegim la carn rostida al sofregit i el deixem coure durant uns minuts.
Fem una beixamel amb la llet i la farina, l’afegim a la carn i ho triturem tot. Pelem i tallem les patates a rodelles de dos o tres mil.límetres, aproximadament. Les coem amb oli abundant a 160 graus.
No han de quedar rosses, sinĂł simplement toves.
Les farcim amb la carn picada i premem les vores. Les passem per ou batut i, finalment, les fregim amb oli roent.
Saltem, en una paella els bolets, com acompanyament.

40min


Recepta de cuina de Patates d'Olot

En el plat per degustar-les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Patates d'Olot

Enllaça aquesta recepta:

1453 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!