Guatlla a la graella amb picada d'all i julivert i mongetes de Santa Pau saltades amb cansalada
Ingredients
- Una picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
- Una guatlla de mida grossa
- Oli d'oliva
- Dos alls pelats
- Julivert picolat
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
- Un tall de cansalada fumada
- 100 grams de mongetes de Santa Pau cuites
- Dos alls amb pell aixafats
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una batedora elèctrica
Un plat gran de porcellana blanca
Una paella mitjana
Un biberó de plàstic per la picada
Elaboració
Primerament, netegem la guatlla, l'obrim per la meitat, l'hi tallem el coll, la netegem per dintre, l'espolsem amb: sal, pebre negre en pols i un polsim d'herbes provençals, i la fiquem ben plana damunt la graella tot girant-la de tant en tant, fins que estigui cuita al nostre gust.
Mentre es cou la guatlla, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els dos alls amb pell fins que són daurats, i tot seguit hi afegim el tall de cansalada fumada ben picolada, i tot seguit, afegim les mongetes, els hi donem unes voltes,i ja les podem ficar a la part de baix del plat on servirem la guatlla.
Seguidament, un cop cuita la guatlla, la fiquem a la part central del plat, la reguem amb un raig de picada, i ja la podrem servir a taula.
40min
Notes
Farem tantes guatlles com persones seguin a taula
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina de la graella
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2275 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.