Sopa de tardor (2)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Tres litres de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Vuit llesquetes de pa de barra
  • Una col mitjana
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls fregits
  • Oli d'oliva
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Pebre vermell dolç
  • Sal

6 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Un batedor de varetes
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelletes de porcellana
Un morter amb la seva mà

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim els quatre alls pelats i quan són rossos els reservem.
Seguidament, afegim la ceba picolada, i quan és transparenta, afegim la col tallada a juliana, ho remenem una mica, i tot seguit afegim una cullerada sopera de pebre vermell dolç i tres cullerots de sofregit de tomàquet
ho remenem una mica i seguidament afegim el brou que cobreixi la verdura, i ho deixem coure a foc baix fins que la col estigui cuita.
A part, aixafem els alls en el morter amb un raig del brou de la sopa, i ho afegim a la cassola.
A continuació, fiquem les llesques de pa, i quan ja són toves, passem el batedor de varetes, fins que tot el conjunt ja és ben desfet, corregim de sal, i ja ho podem abocar a la sopera de porcellana, i servir-ho a taula acompanyada de les sis escudelletes.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2165 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!