Delicies d'ànec en confit amb salsa de magrana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llauna de delicies d'ànec en confit (deu unitats)
  • 400 grams de mongetes de Santa Pau cuites
  • Salsa de magrana (la trobareu a les meves receptes)

5 racions

Utensilis

Cinc cassoletes de terrissa de mida mitjana
Cinc plats de fusta
Unes pinzes per agafar cassoles del forn

Elaboració

Agafem les cassoletes i omplim el fons amb una capa de mongetes de Santa Pau, i tot seguit fiquem dues delicies cap i cuades al damunt, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que són daurades i ho reservem.
A part, fem la salsa de magrana com explico a la meva recepta, i un cop feta cobrim les delicies i les enfornem cinc minuts més, i ja les podem treure amb l'ajud de les pinces, les posem damunt d'un plat de fusta, i les servim a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

858 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!