Vol-au-vents de tonyina en escabetx amb puntes d'espàrrecs i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Deu vol-au-vents de mida mitjana
  • El meu romesco (el trobareu a les meves receptes)
  • Tonyina en escabetx (la trobareu a les meves receptes)
  • Deu puntes d'espàrrecs blancs en conserva

5 racions

Utensilis

Una safata rectangular de porcellana blanca
Un biberó de plàstic

Elaboració

Primerament, fem la tonyina en escabetx com explico a la meva recepta, i un cop feta deixem que refredi una mica. Seguidament, l'esmicolem, en fiquem una mica en el fons dels vol-au-vents, i els posem a la safata de porcellana.
A part, tallem les puntes dels espàrrecs d'uns cinc centimetres aproximadament, i les posem ben dretes en el centre dels vol-au-vents. Seguidament, fiquem els vol-au-vents en la safata ben posats, omplim el biberó amb la salsa romesco, i amb molta cura la repartim per la punta dels espàrrecs, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1902 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: