Filets de llenguado sobre llit de patates a lo pobre amb salsa de vi blanc
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern

Ingredients
- Patates a lo pobre (les trobareu a les meves receptes)
- Salsa al vi blanc (la trobareu a les meves receptes)
- Quatre llenguados de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Una safata fonda pel forn
Una safata plana pel forn
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una espàtula plana metal·lica
Elaboració
Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem.
A part, fem la salsa de vi blanc com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, netegem els llenguados i amb l'ajud d'un ganivet filetejador en traiem quatre filets de cada llenguado, i els fiquem a la safata plana pel forn, salpebrats i amb una raig de vi blanc i oli d'oliva.
Tot seguit, els enfornem a 180º, uns cinc minuts i passem a emplatar.
En el centre de cada plat, fem un llit de patates a lo pobre, i al damunt fiquem quatre filets de llenguado,
Seguidament, els cobrim amb la salsade vi blanc, i ja els podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina marinera Cuina per les festes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1914 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.