Parmentier de patata amb ou escalfat amb cansalada de coll confitada i tòfona negra
Categoria:
Altres
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Ou de pagès
- 30 g de cansalada de coll comprada confitada
- Una mica de tòfona negra
- Oli d’oliva verge
- Vinagre
- Sal
Per al parmentier:
- 2 Patates
- 50 ml de nata líquida
- 1 Cullerada d'oli de tòfona negra
- Sal, pebre negre mòlt i aigua
1 racions
Elaboració
Del parmentier de patata:
Posem les patates, prèviament pelades i tallades en daus, en un cassó amb aigua, sal i pebre i les deixem bullir.
Quan ja estiguin cuites (uns 15 minuts), les retirem i les reservem.
A continuació, posem en un cassó la nata líquida, l'oli de tòfona, la sal, el pebre i les patates bullides i ho deixem coure durant uns 10 minuts.
De l’ou “poché” o escalfat:
Posem aigua a bullir en un cassó. Hi agegim el vinagre i la sal. Quan arranque el bull, agafem una cullera i remenem l’aigua formant un remolí.
Fiquem l’ou sense colsca, ràpidament, dins el cassó, ja que el remolí és el que farà que cada ou conserve la seua forma.
Deixem coure, durant aproximadament 4 minuts vigilant de que no es cogui el rovell.
Amb molta cura, el treiem del cassó amb una escumadora.
Per acabar el plat i emplatar:
Tallem a trossos una mica de cansalada de coll comprada confitada, i la saltem 2 minuts en una paella.
Agafem un plat fondo, hi posem el parmentier de patata, l’ou escaldat al mig, trossos de cansalada al voltant i hi ratllem una mica de tòfona negra.
Ja es pot servir.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3866 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.