Llet d'ametlles

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dos litres d'aigua mineral
  • Dues carcases de gallina
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Un porro
  • Una pastanaga
  • 300 grams d'ametlles tipus "marcona" crues sense pell

10 racions

Utensilis

Una olla mitjana fonda
Una batedora elèctrica
Un colador fĂ­
Una espĂ tula de plĂ stic
Un atuell de plĂ stic amb tapa per guardar el brou
Un cassĂł gran

ElaboraciĂł

Primerament, en una olla fonda amb dos litres d'aigua mineral, farem un brou amb: l'api, la ceba, la pastanaga, el porro, i les carcases de gallina.
Posem el foc a potencia mĂ xima, i quan arrenqui a bullir, el tenim uns quaranta minuts, i apaguem el foc.
Seguidament, ho colem i ho posem en un cassĂł gran on acabarem de fer la recepta.
Posem el cassĂł al foc, amb les ametlles, i deixem que cogui a foc mitjĂĄ una mitja hora.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i amb l'ajud d'un colador fí, ho passem en un cassó i ho deixem refredar. Quan ja Ês fred, ho posarem en un atuell amb tapa, i ho podrem guardar a la nevera fins que ens faci falta fer-lo servir.

2h

Notes

Aquesta recepta els professionals en diem "llet d'ametlles" perĂł en realitat ĂŠs una mena de brou molt adient en preparacions tant de guisats, estofats, rostits, etc...


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Llet d'ametlles

Enllaça aquesta recepta:

1231 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!