Turbot amb cava
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 talls de turbot
- 200 g de cloïsses
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 1 got de brou de peix
- 3 copes de cava Brut Natural Extresimo bach o Semi seco Extrsimo Suave Bach
- 2 patates grosses
- 1 tomàquet
- 2 cebes grosses
Per a la picada:
- 1 all
- Julivert
- Sal
4 racions
Elaboració
En una paella feu un sofregit de ceba i tomàquet.
Quan estigui a punt, afegiu-hi brou de peix i dexeu-ho coure 5 minuts.
Col·loqueu les patates tallades a lamines en una safata, amaniu-les amb oli i poseu-les al forn uns 10 minuts.
Mentrestant, afegiu el turbot al sofregit, saleu-lo, poseu-li la picada d'all i julivert pel damunt i deixeu-lo uns 10 minuts.
Tot seguit, poseu-hi les cloïsses i el cava.
Deixeu-ho 5 minuts més.
Per emplatar, poseu les patates i a sobre el peix, pel boltant les cloisses, i cubriu-ho amb la salsa del sofregit.
40min
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3933 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.