Crema de carbassa amb trompetes de la mort, foie i pernil de gla
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per la crema de carbassa:
- 1 Rodanxa de carbassa d’uns 400 g
- 1 Patata
- 1 Pastanaga
- 1 Porro
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
Resta d’ingredients:
- 50 g de Trompetes de la mort de conserva casolana)
- 60 g de Pernil ibèric de gla tallat fi i a mà
- 1 Llauna de foie d’anec micuit
2 racions
Elaboració
De la crema de carbassa:
Posem aigua en una olla.
Tallem la rodanxa de carbassa per la meitat, la pelem i la tallem primer a tires i després a daus.
Retirem la part inferior i superior de la pastanaga, la pelem i tallem en rodanxes d'1 centímetre.
Netegem el porro i el tallem a rodanxes.
Pelem la patata i la tallem a daus .
Introduïm tots els ingredients anteriors a l’olla, hi afegim una mica d’oli i sal.
Tapem l’olla i ho deixem coure durant 25 minuts a foc mitjà.
Passat aquest temps, ho triturem amb la batedora elèctrica fins que quedi una crema homogènia. La reservem en un bol.
Per acabar el plat:
Mentre, es fa la crema de carbassa, escorrem les trompetes del pot de conserva.
En una paella amb una mica d’oli, saltem les trompetes i quan estan daurades , les tirem al bol on hi ha la crema de carbassa.
També, fem encenalls petits amb el foie i amb el pernil de gla.
Tirem els encenalls de foie i pernil de gla en el bol.
Tot això ho fem mentre es cou la crema de carbassa.
Ho remenem tot bé i ho servim tèbi (que no cremi).
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2457 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.