Salsa per espàrrecs blancs de llauna

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llauna d'espàrrecs blancs
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vinagre de poma

6 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un colador fi
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

Primerament, agafem els espàrrecs, els tallem en trossos regulars i els fiquem en un pot gran de batedora.
Tot seguit hi afegim: un polsim de sal i pebre negre, un bon raig d'oli d'oliva i un raig de vinagre de poma.
Seguidament, passem la batedora elèctrica i ho passem amb l'ajud d'un colador fi en un atuell amb tapa, on ho guardarem a la nevera fins que ens faci falta.

45min

Notes

Aquesta salsa també la podem fer servir en amanides.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2158 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!