Braons de xai al forn amb patates i cebes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre braons de xai de la part de la cuixa
  • Oli d'oliva
  • Quatre alls aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Conyac
  • Vi ranci
  • Herbes provençals
  • Cebes mitjanes (tirant a petites)
  • 20 patates petites
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Quatre plats plans grans
Una safata fonda pel forn

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb oli d'oliva, fregim a foc baix, les patates pelades i les cebes, fins que gairebé estan cuites, i les posem a la safata del forn juntament amb els braons salpebrats, amb els alls aixafats i dues fulles de llorer, i regats amb: el vi ranci, el conyac i un bon raig d'oli d'oliva.
Seguidament, els posem en el forn a 180º, fins que veiem que ja són cuits al nostre gust, i ja els podrem servir a taula en plats individuals, amb les patates i les cebes.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

14327 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: