Polpetes de llenguado amb llagostins amb salsa de vermut de Reus, i parmentier de carbassa amb col-i-flor

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Un llenguado de mida gran (400 grams aproximadament)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc
  • Quatre llagostins de mida mitjana
  • Parmentier de carbassa i col-i-flor (el trobareu a les meves receptes)
  • Salsa de vermut de Reus (la trobareu a les meves receptes)

1 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Un plat pla gran
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un cassó gran
Quatre escuradents

Elaboració

Primerament, netegem el llenguado, i en traiem quatre filets.
Seguidament, pelem els llagostins, i els emboliquem amb un filet de llenguado i un cop embolicat, els fixem amb un escuradents, els fiquem a la safata plana amb un polsim de sal, pebre negre en pols, un raig de vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, i els enfornem a 180º, uns deu minuts, i els reservem.
A part, fem la salsa de vermut de Reus com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Al muntar el plat, fiquem les quatre polpetes a la part de dalt del plat en forma de mitja lluna,(sense els escuradents) i els cobrim amb la salsa de vermut.
Amb l'ajud de la mànega pastissera. a la part de baix del plat, fem tres cordons de parmentier de carbassa amb col-i-flor amb el broc rissat i ja ho podrem servir a taula.

45min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1093 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!